Робокидс Бургас

Робокидс Програмиране и Роботика за Деца в Бургас | Дронове 3D Дизайн Анимация VR/AR

Работилница за деца “Направи си сам видео игра с GameMaker Studio 2” – 16:30-18:30 – Sofia Game Night 2019

Морски приключения с делфини, деца и роботи пристигат в София! 🙂


‼️ Update:  Местата за първата ни работилница вече са заети.. остават няколко за 2та от 19ч. Записвания само от тук -> http://www.robotilnica.com/free-demo-hour-kids-code-burgas/workshop-kids-make-your-own-game-sgn2019-robokids-sofia-2/


Специално за Sofia Game Night 2019 РобоКидс пренасят от Бургас своята гейм дизайн работилница за деца “Направи си сам видео игра с GameMaker Studio 2”

Кой не е искал да направи своя собствена видео игра? Сега това е не само напълно възможно, но и изключително забавно чрез визуалния език на един от най-добрите професионални 2D гейм енджини – GameMaker Studio 2, подходящ за по-малките дизайнери на игри.

В работилницата ще използваме предварително подготвен проект, чрез който децата ще научат повече за основите на програмирането, а в края на урока всеки ще може сам да разработи малка 2D аркадна игра с морска тематика и екологично послание.

Събитието ще се проведе в СофияЛаб (ул. Сердика 1, 1000 София) в две групи до 10 участника (от 16:30 – 18:30 и от 19:00 – 21:00) и е предназначено за деца над 10 годишна възраст.

Местата за участие са ограничени, затова е необходимо да се запишете предварително тук.

ВХОД: СВОБОДЕН

Събитието е част от Sofia Game Night 2019 и е осъществено с подкрепата на Гьоте-институт България, Френски институт в България и Френско-немския културен фонд.